BabyCall.dk overtaget af SuperVision Alarmteknik

BabyCall eller Babykald, som det hed engang, er nået til et stadie, hvor der skulle en større organisation, med stor teknisk styrke og landstilstedeværelse på banen.
Der var behov for en virksomhed som kunne udvikle produkterne og supportere både institutioner, samt el-installatører, som monterer BabyCall og ToiletKald rundt omkring i landet.

SuperVision  Alarmteknik, der er landsdækkende og har mere end 20 års erfaring med alarm, adgangskontrol, sikkerhed og overvågning – både video- og lydovervågning, har overtaget BabyCall’ s videre færd på, i første omgang, det danske marked. Den del af SuperVision Alarmteknik, kalder vi som tidligere BabyCall.dk.
I øjeblikket laver vi samarbejdsaftaler med el-installatører fra hele Danmark, så der altid er en montør i nærheden af den institution som ønsker et af de to produkter.
Vi har desuden opdateret og produceret en del BabyCall-produkter og  ToiletKald-elementer, så vi har nu en del af begge produkter klar til hurtig levering.

Det bliver i fremtiden SuperVision Alarmteknik’s stifter og primære ejer, Søren Fredslund Nedergaard, som bliver omdrejningspunktet omkring BabyCall-produkterne.
Søren har både erfaring og kompetencerne til at rådgive og vejlede omkring placering og installation, samt medvirke til at sammensætte koncepter til f.eks. nybyggeri og ombygnings-projekter

        
soren@supervision-alarm.dk
Tlf.: +45 2393 1021

2020-06-15T13:46:52+00:00By |