Garanti for at din vuggestue benytter en sikker babyalarm – uden stråling

Garanti for en sikker babyalarm i dit børnehus

Vi har nu fået lavet et såkaldt garanti-badge. Vores garanti-badge indikerer at Børnehuse, børneinstitutioner og vuggestuer mm. har et sikkert og velfungerende babyalarmsystem fra babykald.

Du kan på garanti-badget se, hvornår babyalarmsystemet er installeret, samt hvornår det sidst er blevet serviceret. Garanti-badget er også din garanti for at institutionens babyalarmer IKKE udsender stråling.

Babyalarmen er sikker fordi:

  • Babyalarmsystem DC2013 er tilpasset institutionens arbejdsmetoder og sikrer derfor at dit barn altid er i de bedste hænder og kan høres af pædagogerne, når det er nødvendigt.
  • Babyalarmsystem DC2013 er fastinstalleret med sin egen seperate kabling, det betyder blandt andet at krybbe- og soverum aflyttes uden afbrydelser. Det betyder også, at uvedkommende ikke kan lytte med i krybbe- og soverum.
  • Babyalarmsystem DC2013 er IKKE trådløst og udsender derfor ikke stråling.

Der findes også andre løsninger, som ikke udsender stråling. Se vores forrige artikel om babyalarmer – både til private og erhverv.

Garanti mærket er et gennemsigtigt klistermærke, som sættes op hos alle nye børneinstitutioner med babyalarmsystem DC2013. Her kan du se de børnehuse som allerede har Babyalarmsystem DC2013.

Har din børneinstitution ikke en sikker babyalarm løsning endnu? Så ring til os og få en snak om mulighederne.

2017-06-21T16:52:47+00:00By |