Online Garanti Badges – Har dit børnehus en sikker babyalarm?

Nu er garanti badges kommet! Hvad betyder det så? Kort fortalt betyder det at du let kan se om dit børnehus benytter et sikkert babyalarmsystem. Du kan læse mere om det herunder 🙂

  1. Hvordan ser Garanti Badges ud?

  2. Hvad er et Garanti Badge fra Babykald.dk?

  3. Hvor finder jeg Garanti Badges hos mit Børnehus?

  4. Hvordan får mit børnehus et Garanti Badge?

1. Hvordan ser Garanti Badges ud?

(De to store badges kan hos nogen se ud til at have samme størrelse)

2. Hvad er et Online Garanti Badge?

Et online garanti badge fra Babykald.dk kan findes på børnehuses hjemmesider, hvis de har en sikker og velfungerende babyalarm-løsning. Det betyder at forældre og andre besøgende hurtigt kan konstatere at børnehuset benytter sikre babyalarmer, når de skal overveje hvilket børnehus deres barn skal starte hos. Alle børnehuse, vuggestuer mm. som får installeret Babyalarmsystem DC2013 får muligheden for at indsætte et online garanti badge på deres hjemmeside.

3. Hvor finder jeg et Garanti Badge hos mit Børnehus?

De findes på børnehusets hjemmeside, oftest på forsiden i bunden – det kan også være til at finde i blogindlæg og andet. Bemærk at der er to forskellige mærker. Mærket kan også findes på børnehusets fysiske adresse(se mere her), fx. på hoveddøren eller på en opslagstavle.

4. Hvordan får mit børnehus et Online Garanti Badge?

Dit børnehus skal henvende sig til os(Babykald ApS), så tager vi ud og ser på børnehusets babyalarm-løsning og vurderer, om den lever op til nutidens sikkerhedsforanstaltninger i henhold til overvågning af sovende børn. Med babyalarmsystem DC2013 installeret af en autoriseret installatør kan du trygt stole på, at sikkerheden er iorden og i den anledning vil børnehuset også have et garanti badge enten på hjemmesiden, hoveddøren eller opslagstavlen.

 

I vores forrige indlæg talte vi om babykald aps’ garanti-badge, det indlæg kan du se her. Det er et fysisk mærke, som ses hos børnehuse, vuggestuer osv. – det ses på deres hoveddør eller opslagstavle. Det betyder at børnehusets babyalarm er sikker og ikke udsender stråling – der kan endvidere ses installationsdato, samt sidste service-tjek. (Fx lidt ligesom man kender det fra mærket i en elevator)

2017-06-21T16:52:46+00:00By |