Om os

Om os2017-06-21T16:52:45+00:00

BabyCall producerer og leverer babyalarmsystemer til hele Danmark, Sverige og dele af Tyskland. Hos BabyCall arbejder vi på at skabe det bedste babyalarmsystem til børneinstitutioner og det har vi måske allerede gjort. Vi har nogle vigtige hovedpunkter, som har skabt det nuværende produkt:

  • Enkelhed
  • Sikkerhed
  • Kvalitet

Babyalarmsystem DC2013 er baseret på 30 års erfaring indenfor professionel lydovervågning. Babyalarmsystemet er beregnet til institutioner, men kan også benyttes i andre industrier, som ønsker lydovervågning i solid kvalitet.

Produktionen af Babyalarmsystemet:

  • Hovedparten af alle dele bestilles hos Danske producenter og danske virksomheder.
  • Systemet samles ved håndkraft af danske medarbejdere for at sikre den bedste kvalitet.
  • Til sidst testes systemet manuelt af Vores sagkyndige medarbejdere.

Disse punkter skaber den solide kvalitet, holdbarhed og top sikkerhed.

BabyCall’s samarbejdspartnere

BabyCall samarbejder SuperVision Alarmteknik for at kunne give den bedste service på babyalarmsystemer og løsninger til børneinstitutioner i Danmark. På kortet ses hvilke områder SuperVision Alarmteknik dækker.

SuperVision Alarmteknik er en velorganiseret og særdeles serviceminded virksomhed, som har godt kendskab til Babyalarmsystem DC2013 og dets muligheder. De kan således hjælpe din institution på vej til et velfungerende og sikkert babyalarmsystem.

Supervision alarmteknik logo

Besøg SuperVision Alarmteknik

BabyCall samarbejder med BabySam for at nå endnu bredere, da BabySam er Danmarks største aktør indenfor babyartikler.

Hos BabySam finder du i forvejen godkendte produkter, der alle er nøje udvalgt til BabySam institutionssortiment, fordi de er særligt egnede eller måske ligefrem specielt udviklede til professionelt brug.

BabySam Institutionssalg har erfaring og kompetence fra mere end 40 års samarbejde med det professionelle marked i hele Danmark – særligt dagplejeordninger og daginstitutioner. Vores medarbejdere er eksperter på hele samarbejdsprocessen fra vejledning og rådgivning over ordrehåndtering, levering og vedligeholdelse, til evaluering og udvikling af samarbejdet.

babysam logo babyalarm

Se BabySams – Katalog (Side 44-45)