Om os

Om os2020-06-15T11:16:06+00:00

BabyCall producerer og leverer babyalarmsystemer til hele Danmark, Sverige og dele af Tyskland. Hos BabyCall arbejder vi på at skabe det bedste babyalarmsystem til børneinstitutioner og det har vi måske allerede gjort. Vi har nogle vigtige hovedpunkter, som har skabt det nuværende produkt:

  • Enkelhed
  • Sikkerhed
  • Kvalitet

Babyalarmsystem DC2013 og efterfølgeren BabyCall MK2, er baseret på 30 års erfaring indenfor professionel lydovervågning.
Babyalarmsystemet er beregnet til institutioner, men kan også benyttes i andre industrier, som ønsker lydovervågning i solid kvalitet.

Produktionen af Babyalarmsystemet:

  • Hovedparten af alle dele bestilles hos Danske producenter og danske virksomheder.
  • Systemet samles ved håndkraft af danske medarbejdere for at sikre den bedste kvalitet.
  • Til sidst testes systemet manuelt af vores sagkyndige medarbejdere.

Disse punkter skaber den solide kvalitet, holdbarhed og top sikkerhed.

BabyCall’s samarbejdspartnere

BabyCall.dk er en del af  SuperVision Alarmteknik – Gruppen. For at kunne give den bedste service på babyalarmsystemer og løsninger til børneinstitutioner i Danmark. På kortet ses hvilke områder SuperVision Alarmteknik dækker.

SuperVision Alarmteknik har mere end 20 års erfaring inden for alarmsystemer og sikring. SuperVision Alarmteknik er landsdækkende og løser desuden opgaver i udlandet.

BabyCall.dk leverer produkter direkte til lokale el-installatører, som vi indgår en installatøraftale med. Mange institutioner har deres egen installatør, som de kender og har tillid til, så derfor giver det mening at de har mulighed for at udføre installationen af BabyCall MK2 + vores andet produkt ToiletKald
Kender du en installatør som skal være BabyCall-installatør, så bed dem kontakte os på: kontakt@supervision-alarm.dk  eller ring på 7023 9310.

SuperVision Alarmteknik udfører naturligvis også installations-opgaver – ofte i sammenhæng med installation af adgangskontrol og alarm- + videoovervågningssystemer.

Supervision alarmteknik logo

Besøg SuperVision Alarmteknik

BabyCall.dk samarbejder med BabySam for at nå endnu bredere, da BabySam er Danmarks største aktør indenfor babyartikler.

Hos BabySam finder du i forvejen godkendte produkter, der alle er nøje udvalgt til BabySam institutionssortiment, fordi de er særligt egnede eller måske ligefrem specielt udviklede til professionelt brug.

BabySam Institutionssalg har erfaring og kompetence fra mere end 40 års samarbejde med det professionelle marked i hele Danmark – særligt dagplejeordninger og daginstitutioner. Deres medarbejdere er eksperter på hele samarbejdsporcessen, fra vejledning og rådgivning over ordrehåndtering, levering og vedligeholdelse, til evaluering og udvikling af samarbejdet. BabyCall.dk yder både praktisk og operationel support til BabySam Institutionssalg.

babysam logo babyalarm

Se BabySams – Katalog (Side 44-45)