Toiletkald

Toiletkald2020-08-12T11:26:49+00:00

ToiletKald – Modtag SMS ved afsluttet toiletbesøg

I den travle hverdag på institutioner er der ikke tid til at vente på hver enkelt barn, som skal på toiletbesøg og dermed bliver det en stor stress faktor at holde styr på, hvem som egentlig er på toilettet og hvem, som ikke er.

Børnene kan sidde derude og råbe længe, før de måske bliver hørt.

Dette scenarie slutter nu. BabyKald.dk har i samarbejde med enkelte institutioner udviklet et smart system, som giver besked så snart barnet er færdig på toilettet.

Barnet klikker på ToiletKald(Ringeklokken), som monteres på toilettet og i sammeøjeblik modtager de udvalgte mobiltelefoner/smartphones en SMS besked, om hvilket toilet der sidder et barn på.

ToiletKald ligger stor vægt på hygiene og benytter derfor antibakterielle kontakter, som er bakteriedræbende og miljøvenlige kontakter – specialt designet til institutioner og sygehuse.

Download ToiletKald infofolder her.

toiletkald-babyalarm-børnehave

ToiletKald – et simpelt og hygiejne-venligt system

ToiletKald Styreboks

Installeres et sikkert og diskret sted – en sort styreboks hvorpå mobil numre, beskeder mm. indstilles.

ToiletKald Sender

Installeres på de ønskede toiletter, herpå kan børnene klikke, når de er færdige med deres toiletbesøg og de udvalgte mobil enheder for øjeblikket besked om, at et barn på et givent toilet er færdig.

Anden information

Har I allerede mobiltelefoner/smartphones mm. kan disse let indstilles til systemet – I skal altså ikke investere i andre nye enheder for at produktet fungerer.

Se videoen om Antibakterielle kontakter

Få et tilbud på Babyalarmsystem DC2020

Ring til os på 70239310 eller lad os ringe til dig

[]
1 Step 1
For- & Efternavnyour full name
Telefonyour full name
Previous
Next